• Zaterdagvoetbal voor senioren bij Sportclub Brummen

• Binnen Sportclub Brummen is de roep naar de mogelijkheid om op zaterdag seniorenvoetbal te spelen steeds groter. Ook landelijk wordt zaterdagvoetbal steeds populairder. We luisteren natuurlijk graag naar onze leden. Om in die groeiende behoefte te voorzien keert na jaren van afwezigheid het zaterdagvoetbal terug bij Sportclub Brummen. Vanaf het seizoen 2021-2022 biedt Sportclub Brummen weer zaterdagvoetbal voor de senioren aan.

Nog meer voordelen

Het zaterdagvoetbal voor de senioren is een kans voor onze club om leden die erover nadenken te stoppen met voetballen voor de club te behouden. Voetballers die niet (meer) op zondag willen voetballen kunnen dan op de zaterdag terecht. Daarnaast is voor Sportclub Brummen de doorstroming van de jeugd erg belangrijk. Met het aanbieden van zaterdagvoetbal verkleint de club de stap naar de senioren.

Mooie toekomst

Wij denken dat een breed aanbod voor leden - in combinatie met ons prachtige complex met uitstekende faciliteiten - de sleutel is naar een mooie toekomst op de lange termijn.

Voetbal jij graag op zaterdag bij Sportclub Brummen? Meld je dan nu aan via:

• zaterdagvoetbal@sportclubbrummen.nl

Eerst meer informatie? Bel met:

• Leroy Wienholts - 0621391821
    • Edwin Kleverwal - 0638902987