• Zaterdag 15 mei was een dag vol activiteiten bij Sportclub Brummen. Er werd volop gevoetbald en de jeugd mocht zijn stem uitbrengen op de nieuwe kledinglijn. In samenwerking met Deventrade zal er een gepersonaliseerde ledenshop opgezet worden om deze kledinglijn verder te promoten.  Voor deze ledenwebshop is Sportclub Brummen ook op zoek gegaan naar “het gezicht van Sportclub Brummen”. De belangstelling onder de jeugd hiervoor was zo groot dat er geloot moest worden. Om een mooie vertegenwoordiging vanuit de hele jeugdafdeling te krijgen is er uit verschillende leeftijdscategorieën geloot. Julian Hulshorst, Sophie Kok, Roy Kersten en Job Boesveld zijn de gelukkige winnaars. Zij gaan samen op woensdag 26 mei naar Deventrade in Deventer voor een professionele fotoshoot in de nieuwe kleding.