• Vrijwilligersavond van 15 mei gaat niet door

27 mrt 2020
  • De organisatie was zo goed als rond en de uitnodigingen stonden klaar voor verzending.
    Momenteel staat de wereld op z'n kop. Het Coronavirus heeft ons in de greep.
    Om die reden hebben wij in overleg met het bestuur en conform de door de overheid afgekondigde maatregelen besloten om de geplande Vrijwilligersavond op vrijdag 15 mei niet door te laten gaan.
    Heel erg jammer omdat onze vrijwilligers zich ook dit seizoen weer enorm hebben ingezet. Een inzet die enorm wordt gewaardeerd. En dat hadden wij graag aan al die vrijwilligers willen laten blijken met een verrassende vrijwilligersavond.

Dat gaat dus nu niet door, de gezondheid van ons allen gaat voor!
    Als vrijwilligerscommissie denken wij na over een alternatief om de waardering voor onze vrijwilligers tot uitdrukking te brengen.

Vrijwilligerscommissie Sportclub Brummen