• Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers en dat geldt ook voor Sportclub Brummen.
    Gelukkig heeft onze vereniging vele (240) vrijwilligers die hun "steentje" bijdragen om er voor te zorgen dat alle teams wekelijks kunnen trainen en voetballen.Van het JO7 team tot het 1e team; geen enkel team kan zonder vrijwilligers. Of het nu gaat om trainers, leiders kantinemedewerkers, onderhoud van de accommodatie, scheidsrechters, bestuursleden of bezorgers van ons Magazine. Zonder uitzondering zijn de vrijwilligers nodig en zorgen zij voor een soepel draaiende vereniging.

Ook dit jaar willen wij alle vrijwilligers (die voor hun vrijwilligerswerk geen financiële vergoeding ontvangen) bedanken voor hun inzet voor Sportclub Brummen en onze waardering daarvoor uitspreken. Dit keer in de vorm van een attentie. De Oeken-vrijwilligers die vallen onder de samenwerking SJO Oeken/Brummen ontvangen deze attentie ook. Inmiddels zijn de attenties voor de vrijwilligers binnen, leuk ingepakt en voorzien van een bedanktekst. In de komende dagen ontvangen alle vrijwilligers deze attentie op hun huisadres.Ondanks de informatie van velen kan het zijn dat per abuis een vrijwilliger is vergeten. Ontdek je dit, meld dit dan bij de vrijwilligerscoördinator (Marinus van Tent Beking).

De vrijwilligersattentie van dit seizoen is mede mogelijk gemaakt door Drogisterij Troost.

Bestuur Sportclub Brummen