• Vacature: Assistent-trainer 1e elftal seizoen 2021-2022

• Ben jij als assistent-trainer een echte clubman? En vind je het leuk om bij onze ambitieuze dorpsclub aan de slag te gaan?

Voetbalvereniging Sportclub Brummen, uitkomend in de 3e klasse van het zondagvoetbal, is voor het seizoen 2021/2022 op zoek naar een assistent-trainer voor het eerste elftal.

Sportclub Brummen is een echte dorpsclub. Een club met veel historie en sterke wortels in de Brummense samenleving. Kenmerkend voor Sportclub Brummen zijn de sterke verenigingsband, gezelligheid en een plezierige omgeving om te voetballen.

Het eerste elftal is een ambitieuze en gretige groep die bestaat uit een mooie mix van jong en oud met ervaring in de 3e klasse.

Wij verwachten van de assistent-trainer:

• Ondersteuning van de hoofdtrainer tijdens de trainingen (dinsdag en donderdag) en de wedstrijden op zondag
    • Zelfstandig training kunnen geven aan een deel van de groep.

Wij zoeken iemand die:

• ambitieus en enthousiast is;
    • goed communiceert en samenwerkt;
    • betrokkenheid toont bij de club.
    • graag ervaring op doet bij een standaard eerste elftal

Wij bieden:

• een elftal dat graag speelt voor een sportief resultaat, maar ook voor de gezelligheid;
    • een realistische, ambitieuze dorpsclub die de doorstroming van de eigen jeugdspelers naar de selectie bewerkstelligt;
    • een passende vergoeding.

Dus herken jij je in dit profiel? Pas jij in deze rol en gaat dit over jou?

Reageer dan (met motivatie en cv) via: voetbalzaken@sportclubbrummen.nl (t.a.v. Richard Noordhoek). Ook voor vragen over de functie kun je hier terecht.