• LAATSTE OPROEP!
    UITNODIGING: JO/MO 7,8,9-voetballertjes van SJO Oeken-Brummen

Zaterdag 23 november a.s. is het weer zo ver: dan komt sinterklaas met zijn pieten naar SJO Oeken-Brummen om jullie een bezoekje te brengen! Dit jaar hebben de Sint en zijn pieten al gegeten, dus zorg dat je zelf ook al je buikje vol hebt voordat de speciale pietenvoorstelling begint! Dit jaar zal het sinterklaasfeest in de kantine van Sportclub Brummen worden gevierd. We hopen dat julie allemaal kunnen komen! Jullie trainers/leiders zijn er natuurlijk ook bij. Papa en of mama mogen jullie om 17.45 uur brengen en vanaf 19.15 uur weer ophalen in de kantine van Sportclub Brummen.

Graag even aanmelden per mail:

activiteiten@sjo-oeken-brummen.nl of per whatsapp: 0614451819 (Marco Heersema)

Ondervermelding van je naam, team en eventuele allergenen i.v.m. drinken en lekkers. Graag voor 15-11-2019 aanmelden! Wij zien jullie graag de 23ste!! tot dan!

Groetjes Sint & piet!