• Trekking winnende getallen Lottospel Club 50

2 mrt 2020
  • Donderdagavond 27 februari jl. vond in de kantine van onze vereniging op De Hazenberg de trekking plaats van de winnende getallen van het lottospel voor de maanden januari en februari van dit jaar. Mark Donatz en Fons Uit de Weerd waren present om de benodigde handelingen te verrichten en enkele deelnemers blij te maken met een gewonnen prijsje. André te Velthuis hield toezicht op de werkzaamheden. De volgende winnende nummers konden worden genoteerd:

Januari: 1, 4, 8, 9, 34
    Februari: 2, 19, 22, 25, 40

Met de inkomsten van Club 50 is een nieuw bord aangeschaft, waarop de namen van de deelnemers staan vermeld. Het bord is opgehangen aan een wand in de kantine. Deelname aan dit lottospel is voor de club belangrijk voor een extra financieel steuntje in de rug bij het realiseren van bepaalde wensen. Geef je op en speel mee.

Een telefoontje naar André te Velthuis (0575-563954) is voldoende.

Foto: Mark Donatz (links) en Fons Uit de Weerd spelen het spel en tonen het nieuwe namenbord