• Trekking winnende getallen Lottospel Club 50

26 jul 2020
  • Donderdagavond 23 juli jl. vond in de kantine van onze vereniging op De Hazenberg de trekking plaats van de winnende getallen van het lottospel voor de maanden juni en juli van dit jaar. Leroy Wienholts (nieuwe deelnemer) en Tonny Seegers waren uitgenodigd om de balletjes met de gelukgevende nummers tevoorschijn te toveren.
    André te Velthuis hield toezicht op de werkzaamheden. De volgende winnende nummers konden worden genoteerd:
    juni: 7, 22, 27, 42, 44.
    juli:  6, 12, 13, 19, 36.

Vanaf de maand juni spelen drie nieuwe deelnemers mee, te weten Paul Jansen, Ruben Timmer en Jur Wijgman. Ruben Timmer (nr. 22) had geluk, want hij viel meteen al in de prijzen.
    Deelname aan dit lottospel is voor de club belangrijk voor een extra financieel steuntje in de rug bij het realiseren van bepaalde wensen. Geef je op en speel mee. Een telefoontje naar André te Velthuis (0575-563954) is voldoende.

Foto: Leroy Wienholts draait aan het lottoapparaat onder het toeziend ook van Tonny
    Seegers.