Terugblik op de Nieuwjaarsreceptie 2019

Afgelopen zaterdag heeft de jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie van Sportclub Brummen weer plaatsgevonden op de Hazenberg. Het was een drukbezochte avond, waar we onder het genot van een heerlijk kopje snert en een oliebol hebben teruggeblikt op het oude jaar en samen hebben vooruitgekeken naar het nieuwe jaar.

De dag is begonnen met de Nieuwjaarswedstrijd, waar de All Stars tegen de Veteranen streden om de felbegeerde Nieuwjaarstitel. De wedstrijd is door de All Stars gewonnen met 4-0 na een ruststand van 2-0. De doelpuntenmakers waren: Richard Noordhoek, Richard Kleverwal, Martijn Wiegman en Remko Poelstra. Na afloop van de wedstrijd hebben de mannen onder het mom van een alcoholische versnapering de pijntjes weggespoeld en keken de Veteranen al uit naar hun revanche in 2020.

Om 18.00 uur vond de laatste Nieuwjaarstoespraak van voorzitter Bert Garssen plaats. Hij blikte terug op de samenwerking, op het financiële beleid, op de kampioenschappen en zijn eigen tijd bij Sportclub Brummen. Ook nam hij ons mee naar het vraagstuk: ‘Wat staat ons te wachten in 2019?’

Hij sprak onder andere over: De verdere samenwerking met vv Oeken, opvolgers voor aftredende bestuursleden en zijn wensen voor de vereniging.

Na afloop van de Nieuwjaarstoespraak vond de huldiging plaats van de Harry Hasselbach Trofee, jubilarissen en Ereleden/Lid van verdienste. Dit jaar heeft Mark Donatz de Harry Hasselbach Trofee uitgereikt aan Job Heinen. Job Heinen is een 21-jarige trainer van de JO17-2, leider van het jeugdkamp, grensrechter bij het 4e elftal, scheidsrechter waar nodig en vooral een enthousiaste jongen met een blauwgeel kloppend hart. Niets minder dan een terechte uitreiking dus.

Ook zijn er 7 Jubilarissen gehuldigd. Een oorkonde en bloemen waren er voor de volgende langjarige lidmaatschappen: 25 jaar voor Hanry Stoel, die zijn zoon Jesse Stoel in ontvangst nam. 40 jaar voor Paul Busser, Bert van der Vliet en Els Reinders. 50 jaar voor René van Zandwijk. 60 jaar voor Gerry van Dam-Korenblek en Harry Timmer, die al langer lid is dan dat hij oud is. Allemaal zeer bijzondere prestaties, waar de club trots op kan zijn.

Naast de Jubilarissen zijn dit jaar ook Ereleden en één Lid van Verdienste benoemd. Andries Aalderink is dit jaar benoemd tot Lid van Verdienste. Hij is al jaren lang nauw betrokken bij de club, waarbij hij ook verschillende functies heeft gehad binnen de vereniging. Andries heeft altijd zijn hart en ziel in de vereniging gestoken en mede daarom ook benoemd tot Lid van Verdienste.

Rijk Ramerman en Jacomien Graven zijn benoemd tot Ereleden van de vereniging. ik denk dat veel mensen wel begrijpen waarom. Deze 2 mensen zijn namelijk meer op de vereniging dan dat ze thuis zijn en hebben allebei ook hun handafdruk achtergelaten binnen onze club. Alles wat zij mogelijk maken voor het draaiende houden van de vereniging is fantastisch, waarvoor wij graag onze dank willen uitspreken.

Al met al was het dus een hele gezellige avond en kijken wij met zijn allen uit naar een gezond en sportief nieuwjaar!