• door Gerrit Kempes

Het vlaggenschip van onze vereniging is met ingang van dit seizoen in nieuwe kleding gestoken. Het vertrouwde logo van (tot het eind van vorig seizoen hoofd)sponsor Houx Sport staat niet meer op de shirts, maar is vervangen door het logo van het (nieuwe) Sponsorcollectief Sportclub Brummen.

Op dit moment nemen deel in het Sponsorcollectief:
    - Houx Sport, Zutphen
    - Neenah Coldenhove, Eerbeek
    - Jumbo Bouma, Brummen
    - East-wood, Aalten

Het logo is ontworpen door Sandra Heijink Grafisch Ontwerper, waarvoor we Sandra namens de vereniging hartelijk bedanken.

Sponsors kunnen met ingang van dit seizoen (2020-2021) vanaf een bepaalde (jaarlijkse) financiële bijdrage aan het Sponsorcollectief Sportclub Brummen deelnemen. Tussentijds kan men ook bij het sponsorcollectief ‘instappen’. Informatie hierover kunt u inwinnen bij de sponsorcommissie.