• SPB TV

• Op deze pagina kunt u alle informatie vinden betreffende Sportclub Brummen TV.

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten is Sportclub Brummen de laatste tijd druk bezig de club op te frissen. Naast het verbeteren van alle faciliteiten denkt Sportclub Brummen uiteraard ook aan haar sponsoren, mede daarom is Sportclub Brummen gestart met SPB-TV.  Middels een groot scherm worden (naast informatie voorziening) sponsoren extra onder de aandacht gebracht bij het kijkend publiek. Dit is uiteraard voor u een extra mogelijkheid om uw bedrijf onder de aandacht te brengen.

De mogelijkheid om te adverteren kan op de volgende wijze:

• Volledig scherm advertentie

• Twee vlaks advertentie horizontaal

• Twee vlaks advertentie verticaal

• Vier vlaks advertentie

• TIP: laat u al een advertentie maken? Gebruik deze ook voor SPB-TV!

Advertenties dienen op de aangegeven formaten te worden aangeleverd.

De advertenties zullen in een mooi ogende animatie op het scherm verschijnen. Ook is er de mogelijkheid uw advertentie aan te passen voor uw wekelijkse of maandelijkse actie.

Adverteren op de SPB TV

• Voor meer informatie of een aanvraag kunt u contact opnemen via sponsorcommissie@sportclubbrummen.nl
    • Vermeld a.u.b. erbij over welke product het gaat.