• “SJO Oeken-Brummen vrouwen weer kampioen“

  7 jun 2019
 • Spannende ontknoping. Het is de vrouwen van SJO Oeken-Brummen gelukt om op de laatste speeldag van het seizoen het tweede kampioenschap in drie seizoenen binnen te slepen. Het zag er tot de voorlaatste competitiewedstrijd naar uit dat de vrouwen van SJO Oeken-Brummen tweede zouden worden en promotie zouden moeten bewerkstelligen via de nacompetitie. Echter tot ieders verrassing liet koploper Ulftse Boys in de kampioensrace op de voorlaatste competitiedag ineens de punten liggen bij V en L in Terwolde en hadden de vrouwen onder leiding van Leen Bronkhorst ineens zelf weer de touwtjes in handen. Het kampioenschap en daarmee de promotie naar de tweede klasse A categorie zondag lag dus voor het grijpen. Op een goed gevuld sportpark de Hazenberg werd uiteindelijk via een overtuigende 4-0 winst in de thuiswedstrijd tegen Roda 28 de titel binnengehaald. Een uitermate knap resultaat van dit jonge team!


  Nieuwe trainer gezocht. In verband met het vertrek van succestrainer Leen Bronkhorst is 
  SJO Oeken-Brummen voor het nieuwe seizoen op zoek naar een nieuwe trainer of trainster, die de uitdaging in de tweede klasse aandurft. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Eddy Vermaat; 0622206233 meiden@oeken.nl of met Joop Schijff; 0639079941 email@joopschijff.nl

  Nieuwe seizoen wederom volledige bezetting jeugdlijn Ook in het aankomend seizoen is 
  het de SJO Oeken-Brummen gelukt om een voltallige jeugdlijn bij de meiden te bewerkstelligen. Dus naast de gepromoveerde vrouwen zal er een MO19, MO17, MO15, MO13 en één of twee MO11 teams te vinden zijn op sportparken De Overkant in Oeken en De Hazenberg in Brummen. Nieuwe leden zijn en blijven uiteraard van harte welkom, met name bij VR1 en MO19 kunnen wij nog enkele meiden gebruiken. Aanmelden kan ook via de hiervoor genoemde coördinatoren.