• Presentatie staf selectieteams Sportclub Brummen seizoen 2021-2022

 • Donderdag 20 mei heeft Sportclub Brummen met trots de trainersstaf voor het nieuwe seizoen gepresenteerd.

  Met ingang van komend seizoen zal Djordi van der Hoop het eerste elftal, als hoofdtrainer, onder zijn hoede hebben. Voor Djordi wordt het zijn eerste klus als hoofdcoach. Eerder trainde hij diverse teams van Wijhe ’92 en SV Colmschate. Djordi kijkt er naar uit om met de groep aan de slag te gaan en de eerste wedstrijden te gaan spelen.

  Pascal Kuipers zal ook volgend seizoen verantwoordelijk zijn voor het tweede elftal. Voor Pascal wordt het zijn derde seizoen bij het tweede van Sportclub Brummen. De keepers worden ook komend seizoen weer getraind door John Hafkamp. Voor de keeperstrainer uit Twello wordt het zijn tweede seizoen.

  De verzorgende staf bestaat ook komend seizoen weer uit Femke Grolman - Van Haeften en Arno Wichelo. Al jaren geven zij op dinsdag- en donderdagavond verzorging aan de selectie maar ook de speelsters uit Vrouwen 1 en menig jeugdspeler doen nooit tevergeefs een beroep op de verzorging.

  Luuk Borgonjen is met ingang van komende seizoen trainer van de jeugd van de JO17-1.

  Job Heinen is voor komend seizoen aangesteld als trainer van de JO13-1.

  Sportclub Brummen is blij met deze jonge en enthousiaste trainers. “Echte clubmannen die de jeugd naar een hoger niveau zullen brengen”, aldus de nieuwe jeugdvoorzitter Harald Zijlstra.

  Henk Stevens zal vanaf komend seizoen als trainerscoördinator aan de slag gaan bij Sportclub Brummen. “Bij Sportclub Brummen willen we graag dat alle spelers met zoveel mogelijk plezier voetballen. Als ze betere training krijgen, dan zal dit plezier toenemen”, laat voorzitter Paul Busser weten. We zijn dus erg blij met de aanstelling van Henk als trainerscoördinator. Vanaf volgend seizoen zal hij voorbeeldtrainingen verzorgen en oefenstof beschikbaar stellen. Dit betekent bijvoorbeeld ook dat we voor ouders met wat minder ervaring in het geven van voetbaltrainingen voor goede begeleiding zorgen.

  Het bestuur van Sportclub Brummen wenst de volledige staf veel succes in het nieuwe seizoen in de verwachting dat we dan weer “normaal” kunnen voetballen.