• Pannenkoekentoernooi jeugd Sportclub Brummen

    BRUMMEN – De activiteitencommissie van de jeugdafdeling van onze vereniging hield op zaterdagochtend 24 april voor de jeugd van 4 t/m 12 jaar een pannenkoekentoernooi. Het sportevenement vond plaats op sportpark De Hazenberg. De commissie werd ondersteund door meerdere trainers en leiders. Zowel leden als niet-leden van de voetbalvereniging namen deel en dit betekende dat er een kleine 100 kinderen actief waren. 

    Alle deelnemers konden na afloop genieten van heerlijke pannenkoeken, die waren bereid en gesponsord door pannenkoekenhuis de Reuvershoeve uit Brummen. Per leeftijdsgroep kon men aanschuiven aan de lange gedekte tafel, die stond opgesteld onder de onlangs gereedgekomen overkapping voor de kantine.  

     

    Voor het toernooi 4 tegen 4 waren speelveldjes uitgezet op de velden 1 en 2. De teams werden steeds gemixt. Daarnaast was er ook nog penaltyschieten en puntenschieten. Aan het eind kwam er in de categorieën één winnaar uit de bus die een pannenkoekenbon ter waarde van € 25,00 'verdiende'.