• Heb jij zin om bij ons te komen voetballen?

  Dat vinden wij supertof!

  Wij zijn een gezellige familieclub met leuke teams in allerlei leeftijdscategorieën. Je traint gemiddeld twee keer per week en in het weekend speel je competitie. 

  Wij vinden het belangrijk dat onze leden plezier hebben in het spel, dat we sportief en sociaal met elkaar omgaan en dat we respect hebben voor elkaar. 

  Spreekt jou dat ook aan? Vul dan jouw gegevens in, verzend het naar het genoemde e-mailadres en word lid! ( aanmeldingsformulier ) 

  Ledenadministratie

  Marianne en André te Velthuis zijn verantwoordelijk voor de ledenadministratie van Sportclub Brummen. 

  Wil je wijzigen doorgeven (bijvoorbeeld verhuizing, bankrekeningnummer, telefoonnummer of e-mailadres), vul dan je gegevens in op het wijzigingsformulier en verzend dit naar het genoemde e-mailadres. zie wijzigingsformulier )

  De ledenadministratie verzorgt het incasseren van de contributie, de ledenpassen, aanmelding van nieuwe leden bij de KNVB en de wedstrijdsecretaris en aanmelding voor het clubblad. Ook afmelden (en overschrijven naar een andere club) geef je door aan de ledenadministratie.  

  We stellen jaarlijks de contributie vast voor de verschillende lidmaatschappen. De bedragen staan op het aanmeldingsformulier. 

   

 • Aanmeldingsformulier

 • Wijzigingsformulier