• Koeken voor Oeken

Beste jeugd-leiders/trainers,
    Op donderdag 18 april a.s. gaan we met z’n allen weer proberen zoveel mogelijk koeken voor Oeken te verkopen. Op deze avond zullen er dus geen jeugdtrainingen zijn. De opbrengst van deze actie is erg welkom voor onze club. Daarom is het ook zo belangrijk dat we zoveel mogelijk verkopen die avond. Wij verwachten dat ieder team zijn steentje bijdraagt. Vele handen maken tenslotte licht werk.
    Vanaf 17.30 uur zitten we op het terras van de Vroolijke Frans klaar om de koeken en routes uit te delen en bij terugkomst in het clubhuis staat er uiteraard iets te drinken en iets lekkers klaar voor iedereen!

Elk team dient zelf te zorgen voor voldoende chauffeurs en verkopers.
    We verzoeken je om uiterlijk donderdag 10 april via activiteiten@oeken.nl door te geven hoeveel auto’s en verkopers jouw team aanlevert voor deze jaarlijkse verkoopactie. Natuurlijk willen wij rekening houden met jullie voorkeuren voor bepaalde routes of wijken. Geef dat graag van te voren aan (hier geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt, dus geef snel je voorkeur door!)

Uiteraard zijn de Brummen-leden van ons samenwerkingsverband ook van harte welkom om te helpen met de verkoop (graag zelfs!) net als we bij de oliebollenactie van Spcl. Brummen hebben gedaan.

Alvast bedankt voor jullie medewerking! We rekenen op jullie!

PS: mocht je bijvoorbeeld op je werk of in familiekring koeken willen/kunnen verkopen, dan kun je bijgaande inschrijflijst uitprinten en laten invullen, het aantal uiterlijk 8 april doorgeven via activiteiten@oeken.nl en wij zorgen ervoor dat de door jou bestelde dozen met koeken voor je klaar staan 18 april (tegen contante betaling). Deze optie is meer bedoeld voor de volwassenen die graag een extra steentje willen bijdragen, de jeugdleden verwachten we gewoon 18 april voor de huis-aan-huis verkoop!

Met vriendelijke groet,

Marieke Zwinenberg