• In de dug-out met..

Onze huidige jeugdvoorzitter Robert Middendorp heeft onlangs laten weten dat hij aan het einde van het seizoen 2020-2021 stopt als voorzitter van de jeugdcommissie. Robert heeft deze functie jaren met veel passie en plezier vervult maar kan het helaas niet meer combineren met de drukke werkzaamheden die zijn eigen bedrijf met zich mee brengen. Wij bedanken Robert alvast voor alles wat hij voor de jeugd gedaan heeft de afgelopen jaren.

Om deze belangrijke functie snel weer ingevuld te krijgen zijn we direct op zoek gegaan naar een opvolger voor Robert. Maar wat zoeken wij nou eigenlijk in een voorzitter? Iemand die binding heeft met onze vereniging, affiniteit heeft met de jeugd, een portie gezonde nuchterheid en de tijd wil maken om deze klus op zich te nemen. Al snel kwam, met het bovenstaande in gedachten houdende, een geschikte kandidaat naar voren. En gelukkig was hij direct bereid deze functie op zich te nemen.

Maak kennis met.. Harald Zijlstra! Harald is 50 jaar, woonachtig in Brummen met zijn vrouw Chantal en zijn twee zonen Kai en Timo. In zijn jongere jaren heeft hij de jeugd doorlopen bij Sportclub Brummen en later de stap naar de senioren gemaakt. Ook zijn beide zonen spelen nu bij Sportclub Brummen in de jeugd, waarvan Harald 5 jaar trainer is geweest  en nu leider wordt van de JO19-1. Harald komt uit een echte Sportclub Brummen familie. Ook zijn vader, Teddo (Theo) Zijlstra, was een trouwe vrijwilliger van Sportclub Brummen.

Als je vraagt aan Harald waarom hij het jeugdvoorzitterschap op zich heeft genomen, reageert hij: ‘Het gaat voor mij allemaal om wat daar gebeurd.’ Wijzend naar het voetbalveld. ‘De jeugd moet lekker kunnen voetballen, waarbij plezier voorop staat. En dat wil ik mede mogelijk maken.’

Mooie woorden Harald. Wij willen Harald veel succes wensen als jeugdvoorzitter van Sportclub Brummen.