• Sinds dit seizoen waar alles anders is, wordt er door de activiteiten commissie veel georganiseerd doormiddel vanuit huis deel te nemen aan een activiteit van de club. Door filmpjes en livestream word dit allemaal in werking gezet maar wie zitten hierachter?

Maarten Brom en Jasper Boeve zijn de mannen die handig zijn met beeld en geluid en dat allemaal vrijwillig doen voor onze club. Maarten is hierbij de cameraman en Jasper doet de regie en de montage.

Maarten Brom speelde vanaf zijn 5e in de jeugd van sportclub  Brummen en doorliep de hele jeugdafdeling. Als we vragen aan zijn mooiste herinnering van de jeugd dan komt snel een legendarisch seizoen in de D2, het Morits Timmer toernooi en de bekerwinst in de 19-1 naar voren. In het seizoen 2019/20 koos Maarten voor een avontuur bij het toenmalige 3e elftal. Na een seizoen moest hij helaas dit elftal verlaten aangezien hij een baan had gevonden als cameraman in Amsterdam en dit niet kon combineren.

Jasper Boeve speelde vanaf 5e in de jeugd van Sportclub Brummen, ook hij doorliep verschillende jeugdelftallen. Jasper koos na een succesvol seizoen in de 19-1 met de bekerwinst om vol voor het eerste elftal te gaan. Momenteel is hij te bewonderen aan de linkerkant van het veld als linksback van ons eerste elftal. Als we Jasper vragen om zijn mooiste herinneringen aan de club komt het Morits timmer toernooi, de bekerwinst van de 19-1 en het kampioenschap met het eerste.

Mannen nogmaals bedankt voor jullie actie’s en de tijd die jullie hierin steken. Hopelijk kunnen we elkaar snel weer zien bij ons op de velden.