• Eerste Snerttoernooi Sportclub Brummen groot succes

6 jan 2020
  • Het is al jaren een traditie om voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie de snertwedstrijd tussen de veteranen en de all-stars te spelen. Voor de nieuwjaarsreceptie die op zaterdag 4 januari 2020 bij Sportclub Brummen gehouden is, had de organisatie voor het eerst gekozen voor een andere invulling en een 7x7 snerttoernooi gehouden. En dat bleek een groot succes. Met teams van de sponsoren, leider/trainers, vrouwen-1, 35+ , veteranen en ook de all-stars waren zo’n beetje alle geledingen uit de club deze middag. Nadat alle teams 4 van de 5 wedstrijden gespeeld hadden bleek de beslissing te vallen in de laatste ronde. De onderlinge wedstrijd tussen de sponsoren en de leiders/trainers moest de beslissing brengen. Het bleef tot het einde toe spannend maar uiteindelijk waren het toch de sponsoren die wisten te scoren en met een 1-0 overwinning ook de toernooioverwinning wisten binnen te slepen. De tijdens het toernooi als commentator aanwezige Arjan Eikelboom verrichtte direct na afloop van het toernooi de prijs uitrijking. Hij bedankte alle deelnemers voor hun inzet en overhandigde de door de organisatie beschikbaar gestelde bekers aan de winnende teams.