• Dick Wagenaar steekt Brummen 2 in het nieuw

15 sep 2020
  • Woningstoffeerder Dick Wagenaar uit Brummen heeft het tweede elftal van onze voetbalvereniging in het nieuw gestoken. De officiele overhandiging van de kleding, bestaande uit broek, shirt, kousen, trainingspak en een hoodie, vond plaats op sportpark De Hazenberg op zondag 13 september jl. tijdens een bekerduel van het eerste elftal.

De gulle gever werd toegesproken door Bas Jansen, voorzitter van de sponsorcommissie van Sportclub Brummen. Hij overhandigde een bos bloemen en een ingelijst voetbalshirt aan de heer en mevrouw Wagenaar. Woningstoffeerder Dick Wagenaar heeft de werkruimte op bedrijventerrein De Hazenberg en is nagenoeg de buurman van onze voetbalclub. Onlangs heeft men een mooie showroom in gebruik genomen, waar de bezoekers alles kunnen zien wat mogelijk is op het gebied van woninginrichting, van vloeren tot gordijnen en raamdecoratie. Dick Wagenaar geeft advies, meet alles op en voert de opdracht uit. De firma Wagenaar is gevestigd aan Op Den Berg 19 te Brummen en is telefonisch bereikbaar op nummer 06-10376093. Sportclub Brummen is het bedrijf zeer erkentelijk voor deze geste.