“Businessclub” Sportclub Brummen

Schermafbeelding 2015-02-11 om 09.42.01

Business club Sportclub Brummen

De business club (BC) van sportclub Brummen is opgericht in 2015 en heeft tot doel het ondersteunen van sportclub Brummen met financiële middelen, waarbij de BC dient als een informele sociale club waar leden onderling contacten kunnen leggen door netwerken maar waar gezelligheid en plezier de boventoon voert. Om lid te worden van de BC hoeft men niet per se een bedrijf te hebben. Private personen die de club een warm hart toedragen en die het concept van de BC aanspreken zijn ook van harte welkomAls lid van de BC betaalt men jaarlijks € 500.00 contributie. 60% van dit bedrag gaat naar de vereniging en 40% gaat in de pot van de BC. Met de 60% mag de club zelf beslissen wat zij ermee doen. Wel is afgesproken dat de BC ieder jaar een overzicht krijgt waar de gelden van de vereniging aan besteed zijn. Met de 40% voor de BC-pot gaat de BC activiteiten voor de BC organiseren. Dit zal 2 a 3 keer per jaar gedaan worden. Deelname aan deze activiteiten is vrijwillig en afhankelijk van de activiteiten kan er een extra bijdrage gevraagd worden. Onder de activiteiten kunnen onder andere een bezoek aan een voetbal wedstrijd vallen, een wijn proeverij, een golf clinic of kleiduiven schieten. Deze laatste activiteit is al gedaan en was een zeer groot succes.

Leden van de BC hebben altijd toegang tot de thuiswedstrijden van sportclub Brummen.

Mocht u interesse hebben of meer informatie willen over de business club van sportclub Brummen, dan kunt u terecht bij de volgende personen:

Marcel Knip
Paul Hurenkamp
06-13220987
Bas Jansen

U kunt natuurlijk ook aan de leden van de BC vragen wat hun bevindingen zijn.

Lid worden van Business Club Sportclub Brummen?  Kijk hier voor meer informatie.

• LEDEN LIJST BUSINESS CLUB SPORTCLUB BRUMMEN
    Bas Jansen