• Buitengewone Ledenvergadering op zaterdag 25 juli 2020

11 jul 2020
  • Sinds een aantal jaren hebben vv Oeken en Sportclub Brummen een samenwerking voor wat betreft de jeugdafdeling. En sinds het seizoen 2018-2019 zijn de jeugdafdelingen van beide verenigingen volledig samen.

In april 2019 is in een buitengewone ledenvergadering stilgestaan bij de samenwerking en is de vraag aan de leden gesteld hoe verder met de bestaande samenwerking.

In die bijeenkomst hebben de leden aangegeven dat het goed is te werken aan de vorming van één nieuwe vereniging.

Daar is in de afgelopen periode hard aan gewerkt en nu is het moment daar om opnieuw aan onze leden de vraag voor te leggen hoe verder met de bestaande samenwerking.

Daarom wordt op zaterdag 25 juli 2020, aanvang 14.00 uur een buitengewone ledenvergadering gehouden waarvoor alle leden van harte worden uitgenodigd.

Ouders van jeugdleden jonger dan 18 jaar zijn ook van harte welkom.

De buitengewone ledenvergadering vindt plaats op sportcomplex De Hazenberg.

Vanwege de Coronamaatregelen wordt deze bijeenkomst gehouden op het hoofdveld, zodat rekening kan worden gehouden met voldoende afstand en de overige maatregelen van het RIVM.

Bij slechte weersomstandigheden zal worden uitgeweken naar de tribune van het hoofdveld.

De agenda voor deze buitengewone ledenvergadering  staat hier