• Wat is de route die Sportclub Brummen wil gaan in de samenwerking met vv Oeken?
    Dat is de vraag waar het bestuur van Sportclub Brummen graag het antwoord op wil van haar leden.

In de Buitengewone Ledenvergadering van woensdag 17 april, aanvang 20.00 uur, op De Hazenberg,willen wij graag de toekomstvisie van Sportclub Brummen bespreken met onze leden.
    Noteer deze datum alvast in uw agenda.

Ouders van onze jeugdleden, die zelf geen lid zijn, worden nadrukkelijk ook uitgenodigd.
    Als ouder kunt u uw kind (tot 18 jaar) vertegenwoordigen in de Buitengewone Ledenvergadering (1 ouder per kind).Het gaat om de toekomst van uw kind bij Sportclub Brummen!

Komende week ontvangen leden een persoonlijke uitnodiging voor de Buitengewone Ledenvergadering op het huisadres.

Bestuur Sportclub Brummen