• Brummen 4 pakt punt na geweldige comeback

Op zondag 3 november speelde Brummen 4 tegen SVBV 2 die op dat moment 2e in de competitie stonden. Dus Brummen als een echte middenmoter voelde de bui alweer hangen nadat ze vorige week hadden verloren van de koploper met 5-1. Het zou een lastige pot worden.

1e helft,

Na de eerste helft ging Brummen met een achterstand van 0-2 de rust in.

2e helft,

De 2e helft was nog met net onderweg wanneer Ivo Timmer de bal heerlijk voor zich op ziet stuiteren. Hij denkt geen 2 keer na en schiet de bal prachtig over de keeper heen van een afstand van misschien wel 30 meter. En meteen was de spanning terug in de wedstrijd.

Na wat tactische wissels stond het bij Brummen goed en kregen ze steeds meer vertrouwen. Maar toen besloot Jesse Klomp om uit het niets op de grond te gaan liggen voor redenen die alleen hij en de scheidsrechter weten, want opeens was daar een penalty voor Brummen. Nadat Timmer al een doelpunt had gemaakt zou hij ook de penalty nemen. De kans om gelijk te komen in de wedstrijd. Maar Timmer schiet de bal zo hard door het midden dat de keeper niet eens aan de kant kon gaan. En zo blijft het vooralsnog 1-2.

Het einde van de wedstrijd nadert maar Brummen voelt dat ze hier niet hoeven te verliezen. Na een ingooi vanaf de rechterkant wordt de bal meegenomen richting de cornervlag. En komt er een voorzet die in eerste instantie niet goed terecht komt. Maar opeens stuitert de bal weer voor de voeten van Timmer en die drukt hem keihard langs de keeper. En zo staat het 2-2 met nog een paar minuten te spelen.

De wedstrijd is nu toch bijna voorbij en de trainer besluit dat een gelijk spel genoeg is. Opeens is de wedstrijdbal weer gevonden en natuurlijk moet er gewisseld worden met nog een minuut te spelen. Het was nog even volhouden maar Brummen weet het over de streep te trekken. En zo staat Brummen 4 na 6 wedstrijden op 6 punten.

Groeten Michiel van Hierden

Wilt u stemmen op clubheld van het jaar Leroy Wienholts doe dat dan hier: