• Vanwege het coronavirus, en het dringende advies van de overheid en de KNVB deze middag, heeft het bestuur van Sportclub Brummen besloten om per direct alle activiteiten op ons sportpark, tot nader bericht af te gelasten.

Dit betekent dus concreet dat alle wedstrijden, trainingen en alle overige bijeenkomsten op ons sportpark met ingang van donderdag 12 maart worden opgeschort. Het Clubhuis is dus ook gesloten.

We realiseren ons dat dit nogal een flinke maatregel is. Echter vinden we de gezondheid van onze sporters en andere gasten op ons sportpark het belangrijkst. Indien er nader nieuws is omtrent deze situatie zullen we daarover berichten.

Voor vragen over deze maatregel kan men terecht op secretariaat@sportclubbrummen.nl

Bestuur Sportclub Brummen