• De Activiteitencommissie

De activiteitencommissie is een groep jonge vrijwilligers en organiseren meerdere (sport)-activiteiten voor de seniorenteams van onze vereniging. Activiteiten waar men aan kan denken zijn de pubquiz in november, het koppel darttoernooi in februari en de seizoensafsluiting. Tijdens de activiteiten staan gezellig- en verbondenheid hoog in het vaandel.

De activiteitencommissie beheert haar eigen rekening onder toeziend oog van de penningsmeester van de vereniging. Het doel van de activiteitencommissie is om op een kostendekkende wijze originele evenementen te organiseren welke inspelen op de vraag van onze leden. Eventuele extra opbrengsten komen ten goede aan doelgerichte investeringen binnen de club.

De activiteitencommissie bestaat uit de volgende leden: Egbert Eikelboom, Marco Borgonjen, Melvin Klein Kranenbarg, Bram Uiterweerd, Robin van Rheenen, Marco Kuijt, Arjan Eikelboom en Jaimy Gardien.

Zodra de nieuwe activiteitenkalender voor het nieuwe seizoen bekend is, zal deze ook hier geplaatst worden. Zo kunnen jullie de datums alvast in jullie agenda noteren!

Wil je meer informatie, heb je vragen over bijvoorbeeld komende activiteiten of ideeën voor activiteiten, neem gerust contact op met één van de commissieleden of mail naar: activiteitenspclbrummen@gmail.com

We zien jullie graag op het volgende evenement!