• Aangepaste Corona-maatregelen van 13 oktober 2020

14 okt 2020
  • De Rijksoverheid heeft op 13 oktober nieuwe maatregelen afgekondigd die ook Sportclub Brummen raken.

Hieronder in het kort de maatregelen die voor ons als voetbalvereniging per 14 oktober 2020 gelden.

• Alle competitie-wedstrijden in het amateurvoetbal zijn afgelast
    • Trainingen zijn ook afgelast
    • Er is een uitzondering voor kinderen tot en met 17 jaar. Zij mogen in teamverband trainen en onderling wedstrijden spelen met teams van de eigen vereniging.
    • De kantine, de kleedkamers en de douches zijn gesloten
    • Toeschouwers zijn niet toegestaan
    • De maatregelen gelden voor een periode van vier weken en in de week van 27 oktober wordt bekeken of er aanvullende maatregelen nodig zijn

We realiseren ons dat dit  opnieuw flinke maatregelen zijn. Echter vinden ook wij de gezondheid van onze sporters, vrijwilligers, ouders en toeschouwers het belangrijkst.

Indien er nader nieuws is omtrent deze situatie zullen wij daarover berichten. Voor vragen over deze maatregel kan men terecht op secretariaat@sportclubbrummen.nl .

Het Corona-protocol dat voor Sportclub Brummen geldt wordt hierop zo snel mogelijk aangepast.

Blijf gezond,

Bestuur Sportclub Brummen