Sport BSO HIP

SPORT BSO HIP
De start van een gloednieuwe Sport BSO (Buitenschoolse Opvang) bij Sportclub Brummen, genaamd Sport BSO HIP is klaar om van start te gaan op 3 juni 2024. Kinderen vanaf 7 jaar en ouder zijn van harte welkom!

Sport BSO HIP biedt een unieke kans voor kinderen om na schooltijd actief bezig te zijn met diverse sport- en spelactiviteiten. Deze activiteiten worden begeleid door professionele pedagogische medewerkers die niet alleen een passie voor sport en spel hebben, maar ook de ontwikkeling van kinderen hoog in het vaandel dragen. Het doel is om kinderen meer te laten bewegen en hen de voordelen van teamgeest en fysieke activiteit te laten ervaren, en dat allemaal op de prachtige sportvelden van Sportclub Brummen.

Bovendien biedt Sport BSO HIP een aantrekkelijke stimulans voor gezinnen: een deel van de contributie wordt vergoed wanneer uw kind lid wordt van Sportclub Brummen. De Sport BSO voldoet aan alle voorwaarden gesteld door de Wet Kinderopvang, waardoor ouders in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerde ouders contact opnemen met Kinderopvang HIP via telefoonnummer 085 -2020160 of via e-mail [email protected]

Dit is een prachtige kans voor kinderen om te groeien, te leren en actief te zijn in een veilige en stimulerende omgeving

Schermafbeelding_2024-05-22_om_12.23.01.pngSport_BSO_HIP.png

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!