FitKidz - Sportclub Brummen

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

FitKidz

FitKidz

Samenwerking

FitKidz Sportclub Brummen is een samenwerkingsverband tussen de voetbalvereniging Sportclub Brummen, ROC Aventus, Stichting Sportkompas, Stichting Welzijn Brummen en wordt mede mogelijk gemaakt door het Lokaal Sport Akkoord Brummen. Na een intensieve voorbereiding in de vakantieperiode heeft de werkgroep een aantrekkelijk programma op hoofdlijnen voor de basisschoolleerlingen neergezet. De studenten van Aventus gaan in het kader van hun studie aan de slag om het programma naar hun hand in te vullen en de feitelijke begeleiding op de vrijdagmiddagen te verzorgen. Dit alles natuurlijk onder het toeziend oog van de vrijwilligers van Sportclub Brummen, die vooral faciliterend aanwezig zijn en daar waar nodig de helpende hand aan de studenten van Aventus bieden.

Basisscholieren in beweging

Dit samenwerkingsverband heeft als doel om jongeren (groep 3 tot en met groep 8 van de basisscholen) in het dorp Brummen (meer) in beweging te krijgen en kennis te laten maken met diverse sporten. Op acht vrijdagen is een gevarieerd (sport-)programma samengesteld. Studenten van het ROC Aventus zullen in het kader van hun opleiding een actief programma verzorgen onder begeleiding van vrijwilligers van de voetbalvereniging Sportclub Brummen. In het programma zullen uiteenlopende sporten aan bod komen, dit zal voetbal zijn maar ook voor andere sporten zullen de studenten iets aan te bieden hebben. Ook de combinatie van educatie en beweging zal een onderdeel van het programma zijn. Daarnaast wordt ook gewerkt aan de (mentale) weerbaarheid van de deelnemers.

Wil je proeven?

En mocht je nu al willen weten wat FitKidz Sportclub Brummen zo leuk maakt, kom dan gerust op een vrijdagmiddag kijken bij Sportclub Brummen op de Hazenberg om de sfeer alvast te proeven. Op de onderstaande vrijdagmiddagen (van 15.00 tot 16.30 uur) wordt FitKidz Sportclub Brummen gehouden en ben je dus ook als kijker welkom:


  • 10, 17, 24 en 31 maart 2023;
  • 7, 14 en 21 april 2023.

 

Gratis deelname en we rekenen op je!

Zijn er vragen over FitKidz Sportclub Brummen, neem dan contact op met John Willemsen via fitkids@sportclubbrummen.nl.


Flyer_4e_editie.jpeg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!