100-jarig jubileum

Op 12 november 1912 werd de voetbalvereniging “Incognito” opgericht. In 1924 ging deze club een fusie aan met “Brummen”. Op dat moment droeg de plaatselijke voetbalvereniging de naam “BIC” (Brummen Incognito Combinatie). In 1929 werd Brummense Boys opgericht. BIC en Brummense Boys vonden elkaar in 1963 en zo is Sportclub Brummen ontstaan.

In 2008 is er binnen Sportclub Brummen een jubileumcommissie in het leven geroepen. Deze commissie stelt zich ten doel om alle zaken, in de breedste zin van het woord, op te pakken om in 2012 een spetterend jubileumjaar te (kunnen) organiseren.
De enthousisaste vrijwilligers in de commissie hebben een eigen website gemaakt. Hierop is o.a. veel te lezen over tal van jubileumactiviteiten. Wilt u meer weten over een boeiende geschiedenis van een sterke vereniging: Kijk  dan hier voor meer informatie.

Vanuit de jubileumcommissie verschijnen er van tijd tot tijd nieuwsbrieven. Deze treft u hieronder aan.

Nieuwsbrief oktober 2011

Nieuwsbrief januari 2012